Skip to main content

Varaus- ja peruutusehdot

Matkailumaja Heikkalan varaus- ja peruutusehdot 

Näitä varaus- ja peruutusehtoja ei sovelleta Booking.comin kautta tehtyihin varauksiin.

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi ja varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30 % varauksen kokonaissummasta) eräpäivään mennessä. Loppusumman eräpäivä on 28 vuorokautta ennen majoituksen alkamisajankohtaa. Viime hetken varauksesta (alkamisajankohtaan alle 28 vuorokautta) peritään koko maksu kerralla. 

Peruutus on aina tehtävä suoraan majoittajalle kirjallisesti sähköpostilla. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Matkailumaja Heikkalaan. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mikäli peruutus tehdään viimeistään 28 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää, palautetaan maksut vähennettynä toimistokuluilla 50€. 

Mikäli sairastuu ja varauksen alkamiseen on alle 14 vuorokautta aikaa ja varaus joudutaan perumaan, hyvityksen saamiseksi tarvitaan lääkärintodistus ja summa palautetaan kokonaisuudessaan vähennettynä toimistokuluilla 50 €. 

Asiakas on vastuussa joko tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista, jonka hän, hänen vieraansa tai lemmikkinsä aiheuttavat huoneelle tai majoitusliikkeen muille tiloille, siellä oleville huonekaluille ja varusteille sekä majoitusliikkeen muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. 

Avaimet mökkiin saa Matkailumaja Heikkalan toimistosta, osoite Talvijärventie 10, 93830 Rukatunturi. Sisäänkirjautuminen klo 17 lähtien, mökin luovutus lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Mikäli saapuminen on vasta klo 20 jälkeen, vaaditaan ennakkoilmoitus. 

 

Mökin hintaan ei kuulu loppusiivous eikä liinavaatteet. Mikäli mukana matkustaa lemmikki, on tästä ilmoitettava etukäteen, lemmikkimökkejä saatavilla ainoastaan rajoitetusti.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. 

 

 

Matkailumaja Heikkalan oikeus perua varaus 

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Matkailumaja Heikkala perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. 

Mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. 

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.